Máte rádi dorty od DADA CAKES? Přijďte se naučit, jak se takové skvosty vyrábějí!
TERMÍNY KURZŮ S VOLNÝMI MÍSTY:
19.6.2021 Začínáme s cukrařinou
20.6.2021 Drip Cake - Slavnostní dort
3.7.2021 Sweet Bar


Pokud máte zájem o kurz, a nehodí se Vám termín, neváhejte mě kontaktovat. Při vytvoření vlastní skupinky 4 osob SLEVA!!  (+ vlastní termín samozřejmostí)

Kurzy je možné zakoupit také formou Dárkového poukazu!

1) Cukrářský kurz: Začínáme s cukrařinou
Kurz je určen pro začátečníky i mírně pokročilé. Je určen primárně pro ty, kteří chtějí v pečení dále pokračovat.
- naučíme se základní cukrářské recepty + jejich dochucování a kombinace
- povíme si vše o vlastnostech jednotlivých korpusů, těst a krémů
- probereme a vyzkoušíme způsoby využití jednotlivých korpusů, těst a krémů v praxi
- poradím vám osvědčené kombinace příchutí, prozradím nejoblíbenější příchutě

Společně vytvoříme:
Linecké těsto (světlé, kakaové, pomerančové)
Základní pěnový korpus (vanilkový nebo kakaový)
Lemon curd
Čokoládová genache
Žloutkový krém (Creme patissiere)
Bílkový krém (Meringue)

Kombinací těchto šesti základních cukrářských postupů společně vytvoříme zdobené mini dortíky a oblíbené tartaletky:
• Lemon meringue tartaletky
• Čoko-malinové tartaletky
• Vanilkové krémové tartaletky s ovocem
• Čokoládový zdobený minidort s ovocem nebo
• Vanilkový zdobený minidort s ovocem


2) Cukrářský kurz: Sweet bar – pro začátečníky a mírně pokročilé.
Na tomto kurzu se společně naučíme populární dezerty na sváteční stůl, sladký bar:

Cupcakes - ve dvou různých příchutích s krémem a se zdobením
Marshmallows -ovocné nebo vanilkové
Mini pavlova zdobená šlehačkovým krémem a čerstvým ovocem
Čokoládový mousse (pěna do skleniček)


3) Cukrářský kurz: Drip Cake s potahovanou podložkou
Na tomto kurzu společně upečme slavnostní stékaný dort obmazaný máslovým krémem s ostrými hranami, zdobený čerstvým ovocem, sladěný s podložkou.

Naučíme se:
- upéct exkluzivní vláčný korpus vybrané příchuti (extra čoko, vanilka, mandle, citronový, čoko-pomerančový,...)
- vyšlehat profesionální krém ze smetanového sýra (creamcheese frosting)
- sestavit dort, aby byl rovný, promazat krémem a proložit čerstvým ovocem
- vyrobit nejlepší butter cream - máslový krém na obmaz, jak ho nabarvit gelovými potravinářskými barvami
- jak na ostré hrany dortu, jak docílit krásně zatřeného povrchu
- vyrobit čokoládovou genache na drip - stékání
- jak dozdobit čerstvým ovocem, čokoládou a dalšími ozdobami
- jak potáhnout pevnou podložku fondánem ve sladěné barvě s dortem + připevnit stužku po obvodu


Společné:
Cena kurzů: 2.600,- / osoba

- kurz je vždy určen pro max. pro 4 osoby

- probíhá vždy od 10:00 do 16. - 17. hodiny
- na kurzy nejsou potřeba předchozí zkušenosti
- místo konání: Cukrářská výrobna DADA CAKES (Sluštice 35, 250 84)
- k dispozici budou teplé a studené nealko nápoje + drobné slané občerstvení 
- domů si odnesete: recepty, odborné rady a inspiraci + vše, co společně vyrobíme
- všechny pomůcky potřebné k výrobě budou k dispozici

- po absolvování jakéhokoliv kurzu dostanete přístup do naší soukromé FB skupiny, ve které můžete v budoucnu pokládat dotazy a díky které zůstaneme nadále v kontaktu
- přihlášení na e-mailu: info@dadacakes.cz
- po potvrzení zájmu z oběma stranami se skládá nevratná záloha 1000,- na účet + doplatek na místě v hotovosti
- s sebou: přezůvky (pantofle) + zástěru


Těším se na Vás!